2007

januari 2007

 

8 januari gebeld met Meiling en kregen we een minder leuk bericht. Onze papieren liggen nog niet in China. Wanneer ze wel naar China gaan weten ze nog niet. Dat was dus een tegenvaller. Maar zoals zoveel dingen in adoptieland, gewoon over je heen laten gaan en je erbij neerleggen. En dat doen we dan maar. Met een beetje moeite, dat wel.

februari 2007

onze papieren zijn verstuurd !! De precieze datum (waarschijnlijk de 9e)weten we nog niet en (klinkt beetje lullig) dat maakt ons niet veel uit op dit moment. In ieder geval mij (Karin) niet, vorige week, de 19e, is mijn galblaas eruit gehaald. Dat is allemaal erg goed gegaan, maandag operatie, dinsdag naar huis. Vrijdag ben ik teruggegaan naar het ziekenhuis en bleek één van de vier wondjes flink ontstoken te zijn. Dat hebben ze opengemaakt, schoongemaakt en moet nu genezen. En zoals de dokter al wist te melden, die ontsteking vreet energie, en dat klopt helemaal. Ik heb echt totaal geen fut. Maar het gaat iedere dag een beetje beter dus we doen maar rustig aan.

Maart 2007

 

ik (Karin) heb toch maar even met Ineke gemaild en de precieze datum nagevraagd. Onze papieren zijn 9 februari naar China gegaan. De inlogdatum hebben we nog niet maar het aftellen is nu weer “echt” begonnen. En met mij gaat het inmiddels langzaam vooruit.

april 2007

de site van Meiling is bijgewerkt en onze papieren zijn ingelogd op 8 maart 2007.